پرورش «ماهی قرمز»
عکاس : مانی پوراحمد | شناسه خبر : 18940 | تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۷:۵۳ |
در روزهای پایانی سال و آستانه عید نوروز پرورش ماهی قرمز که سال هاست بخش جدانشدنی سفره های هفت سین ایرانیان است رونق بسیاری دارد.استان گیلان در سکوی نخست تولید ماهیان قرمز کشور که از گونه های آبزیان حوزه آب های شرق آسیا و سیبری است و از ۸۰ سال قبل ، همراه کالاهای تجار به ایران آورده شد، قرار دارد.شهرستان رشت با داشتن ۱۵۰ استخرکوچک و بزرگ و تولید ۱۸ میلیون قطعه ماهی قرمز، بیشترین تولید اینگونه از ماهیان زینتی را در گیلان به خود اختصاص داده است.
برچسب ها
ثبت دیدگاه
گالری تصاویر مشابه
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸