عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد خبر استعفای وزیر ارشاد گفت: این مسأله به عملکرد برگزاری کنسرت‌های موسیقی ربطی ندارد؛ وزیر ارشاد برای مسؤولیت دیگری انتخاب نمی‌شود و شایعه مسؤولیت در ستاد انتخابات بعید است.

به گزارش حرف شما، محمدحسین صفار هرندی شامگاه یکشنبه در جمع مردم شهر درچه اظهار کرد: رمز پیشرفت کشور ایران، انقلاب اسلامی بود، واقعیت انقلاب سبب شده کسانی که دیروز به‌ آسانی تصور می‌کردند با یک ضربه نظامی می‌توانند ملت ایران را از تصمیمش باز دارند، امروز به این نتیجه رسیدند عملیات نظامی کارساز نیست.

وی ادامه داد: امریکا و متحدانش گزینه حمله نظامی را از روی میز کنار گذاشته‌اند، ولی ژست حمله نظامی می‌گیرند و در بین خودشان می‌گویند در خصوص ایران با گزینه حمله نظامی وارد عمل نمی‌شویم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه استکبار جهانی وقتی از گزینه نظامی ناامید شده به سراغ گزینه نفوذ رفت، بیان داشت: امروز انواع راهکارهای نفوذ نظام را تهدید می‌کند، جیسون رضائیان به اسم خبرنگار و به‌ عنوان جاسوس قطعی آمریکا در اندرونی تشکیلات مرکزی دولت راه پیدا کرد.

صفارهرندی ادامه داد: آن‌قدر این جاسوس برای آمریکا به‌ عنوان یک‌ مهره مهم ارزش داشت که برای آزادی او حاضر شد یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از پول‌های حبس شده را پیشکش کنند تا این مبادله انجام شود.

وی اضافه کرد: دستگاه اطلاعاتی ما بسیار قوی عمل کردند و سربازان گمنام امام زمان(عج) با رصد دائمی دشمن مقتدرانه عناصر تکفیری و داعشی را از ۲۰۰ کیلومتر مانده به مرزهای کشور که قصد نفوذ دارند؛ زمین‌گیر می‌کنند و یا شبکه پیوسته آن‌ها را در داخل دستگیر و منهدم می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: پیچیده‌ترین بخش نفوذ در جایی است که خدای‌ ناکرده مقدرات نظام و کشور به دست افرادی بیافتد که ذهن و دلشان تسلیم جریان قالب جهانی شده و شیفته آن‌ها شده‌اند و احساس حقارت در مقابل جریان بین‌المللی می‌کند.

صفارهرندی تصریح کرد: در چنین شرایط این افراد نفوذی برای کشور تجویز می‌کنند و می‌خواهند ادامه راه انقلاب را قطع کنند، این افراد را اگر آزاد بگذاریم پشت سر هم ایده می‌دهند و برجام‌های چندگانه صادر می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اجرای هر کدام از برجام‌های چندگانه مصادف با قربانی کردن بخشی از آرمان‌های انقلابی نظام است، اظهار داشت: این در حالی است که آرمان‌های اصلی نظام و انقلاب برای ارزش‌های مادی و معنوی بسیاری داشته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران جزو چند کشور مطرح جهان در تولید پهبادهای عملیاتی است، گفت: دشمن می‌داند با اولین شلیک در کمتر از چند دقیقه پاسخ‌های متعدد در نقاط جهان را دریافت خواهد کرد.

صفارهرندی با تأکید بر اینکه همه پایگاه‌های نظامی و شناورهای سیار آن‌ها در کنترل نیروهای مسلح هستند، ادامه داد: دشمنان از این واقعیت‌ها اطلاع دارند از این‌ رو وارد عمل نمی‌شوند.

وی اضافه کرد: کسانی که ادعا می‌کنند امنیت کشور را با رفتارهای تسلیم‌طلبانه تأمین کرده و اگر نبودند جنگ می‌شد، حرف بیهوده‌ای می‌زنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: بیمه شدن کشور در مقابل به وجود آمدن جنگی جدید، حاصل توانمندی و اقتداری است که امروز شاهد آن‌ها هستیم، دیگر جنگ نظامی با ایران برای دشمنان صرفه ندارد در غیر اینصورت همچون صدام جنگ علیه کشورمان آغاز شده بود.

صفارهرندی اضافه کرد: استکبار جهانی در صورتی آماده جنگ با ایران است که ضعیف باشیم، زمانی که آن‌ها یقین پیدا کنند نمی‌توانیم از خود دفاع کنیم، علیه ما جنگ راه می‌اندازند، آمریکا با عنصر ضعیف می‌جنگد.

*وظیفه ولی امر مسلمین پیشگیری از فتنه است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مقام معظم رهبری در موضوعات اخیر مصلحت‌اندیشی کردند چرا که وظیفه ولی امر پیشگیری از فتنه است.

صفارهرندی با بیان اینکه استکبار جهانی فتنه‌ای مثل سال ۸۸ ولی پیش از انتخابات تدارک دیده، بیان داشت: رفتارهای انجام‌ شده کمک می‌کرد تا این فتنه زبانه بکشد، رهبر جامعه تکلیف خود می‌داند جلوی این اتفاقات و فتنه‌ها را بگیرد.

*شایعه مسؤولیت ستاد انتخابات برای جنتی بعید است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد خبر استعفای وزیر ارشاد گفت: این مسأله به عملکرد برگزاری کنسرت‌های موسیقی ربطی ندارد؛ وزیر ارشاد برای مسؤولیت دیگری انتخاب نمی‌شود و شایعه مسؤولیت در ستاد انتخابات بعید است.

صفارهرندی در خصوص درخواست نمایندگان مجلس برای استیضاح وزیر آموزش‌ و پرورش بیان داشت: اطلاع کاملی از وظایف، ساز و کارهای درونی و حال و هوای نمایندگان مجلس اطلاع ندارم ولی شکیل‌گیری بعضی استیضاح‌ها خیلی کارشناسانه و مرتبط با دغدغه‌های بیرونی جامعه نیست، بیشتر مسائل شخصی و منطقه‌ای مطرح است.

وی تصریح کرد: در مواقعی برای استیضاح یک وزیر دلایلی منطقی وجود دارد در این شرایط نباید با وعده‌هایی که داده می‌شود مجلس و قانون متزلزل شود، چگونه است که در مواردی که وزیر ناتوان است با دادن وعده‌های گوناگون به نمایندگان آن وزیر ناکارآمد توانمند می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه این رفتار برازنده نظام نیست، افزود: وقتی می‌گویم استیضاح منتظر اتفاقی درست باشیم، چه‌ بسا وزیر دلایل قانع‌ کننده بیاورد و مجلس را به‌ صورت طبیعی قانع کند.

*صلاحیت نامزدی ریاست جمهوری را ندارم

صفارهرندی در پاسخ به سؤالی که آیا قصد دارد وارد عرصه انتخابات شود، اذعان کرد: در ورود به انتخابات ریاست جمهوری صلاح نمی‌دانم، مهم‌ترین مطلب این است که وقتی صلاحیت در خود نمی‌بینیم نباید وارد عرصه شویم.

وی تصریح کرد: فعالیت برای روشنگری و گره‌گشایی جوانان و مردم در شهرهای کشور وظیفه‌ای است که به عهده‌ دارم که برای من رضایت‌بخش است و قصد دارم به این روش ادامه دهم.

*جبهه متحد اصول‌گرایان در حال شکل‌گیری است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص انتخابات سال ۹۶ گفت: سال ۹۲ بعضی احساس تکلیف کردند و وارد عرصه انتخابات شدند اما در انتخابات سال ۹۶ باید اصول‌گرایان با یکدیگر وحدت پیدا کنند.

صفارهرندی با اشاره به اینکه در انتخابات مجلس دهم بخشی از این هدف محقق شد، تصریح کرد: گفتمان وحدت قالب شده و مطالبه خروج یک نفر از جبهه متحد اصول‌گرایی در انتخابات ۹۶ وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: این ایده در حال تحقق است، این جبهه باعث می‌شود هر کسی برای اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده اقدام نکند و همه با تبعیت از مرکزیت فرماندهی متحد اصول‌گرایی کشور فرمان بگیرد.

*حساسیت بنیادی در اصل استفاده از توان و قدرت شرکت‌های خارجی نداریم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص قراردادهای نفتی بیان داشت: اصل اینکه کشور برای رشد صنایع و بخش‌های تولیدی ممکن است به مشارکت شرکت‌های خارجی نیاز داشته باشد قابل‌انکار نیست، ما حساسیتی بنیادی در اصل استفاده از توان و قدرت شرکت‌های خارجی نداریم.

صفارهرندی تصریح کرد: در جایی که مزیت‌های داخلی وجود دارد نیازی به استفاده از توان شرکت‌های خارجی نیست، طبق مواضع مقام معظم رهبری ما مخالف اصل سرمایه‌گذاری شرکت‌های نفتی در صنایع نفتی کشور نیستیم به شرطی که در قراردادهای نفتی منافع دو طرف تضمین شود.

وی تأکید کرد: اگر شرکت‌های خارجی بخواهند چاه‌های نفتی که خودمان می‌توانیم از آن‌ها نفت استخراج‌ کنیم را خالی و سوخته تحویل ما دهند، مخالف این مشارکت هستیم و نباید چنین قراردادی منعقد شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بخش عمده‌ای از اشکالات قراردادهای نفتی توسط مجلس و شورای عالی امنیت اصلاح‌ شده است، گفت: طبق آخرین خبر از مجموع ۱۵ ایراد به قراردادهای نفتی ۱۱ مورد اصلاح‌ شده، اگر ایرادت نهائی و باقی‌مانده اصلاح‌ شده باشد، قراردادهای نفتی اشکالی ندارد ولی اگر این مشکلات وجود داشته باشد کاملاً مشهود است که مجلس باید جلوی آن را بگیرد.

صفار هرندی در پایان با بیان اینکه برجام می‌تواند عامل نفوذ باشد، اظهار داشت: به بهانه برجام افراد دو تابعیتی در جلسات مهم کشور به مسؤولان مشاوره دادند و همان افراد در کشورهایی که تابعیت آن‌ها را دارند نیز مشاوره می‌دهند، خنده‌دار است که مبنای اسرار کشور را در اختیار کسانی قرار دهیم که دو دستی در اختیار رقبا و دشمنان ایران قرار می‌دهند، هر چند هم که بگوییم انگیزه جاسوسی را نداشته است، این اتفاق نشانه آشکار نفوذ است.

انتهای پیام/ فارس