کارگردان فیلم سینمایی سیانور گفت: موقعیت پیچیده‌ای که در شخصیت‌ شهید شریف واقفی وجود داشت و مطالعه در خصوص شهیدی که در سال ۵۴ در انشعاب سازمانی و تغییر تفکر سازمان و موقعیت ویژه و پیچیده آن زمینه‌ساز این شد که من برخلاف میل همیشگی در کار خودم بازی کردم.

به گزارش حرف شما، بهروز شعیبی کارگردان فیلم سیانور شامگاه شنبه در آئین افتتاح سینما کوثر نطنز اظهار کرد: نطنز شاید از لحاظ جغرافیایی کوچک باشد از لحاظ نام و شهرت مطرح و افتخاری است که سینمای شهر نطنز با این فیلم افتتاح می‌شود، تشکر ویژه از خانواده شهید واقفی دارم که اجازه ساخت این فیلم را به ما دادند.

وی افزود: وقتی سال گذشته فیلم‌نامه این فیلم در اختیار من قرار گرفت، تا قبل از خواندن آن آشنایی با شهید شریف واقفی نداشتم و بعد از مطالعه فیلم‌نامه وقتی دانستم که با فردی رو به‌ رویم که از جمله مردان مبارز است از ساختن این فیلم استقبال کردم.

بازیگر و کارگردان فیلم سیانور درباره حضور خود به‌ عنوان بازیگر نقش مجید شریف واقفی اشاره کرد و گفت: با وجود آنکه ترجیح می‌دهم در فیلم‌های خودم بازی نکنم چراکه هر کدام سختی خودشان را دارند اما موقعیت پیچیده‌ای که در این شخصیت‌ها وجود داشت، مطالعه در خصوص شهیدی که در سال ۵۴ در انشعاب سازمانی و تغییر تفکر سازمان و موقعیت ویژه و پیچیده آن و از جهتی بازی به‌ جای دانشجویان نخبه دانشگاه‌ها که دست از زندگی آرام خود شسته‌اند، همه زمینه‌ساز این شد که من برخلاف میل همیشگی در کار خودم بازی کردم.

وی گفت: کارگردانی این فیلم خود سختی‌های فراوانی برای من به همراه داشت و خوشبختانه همیشه تهیه‌کنندگانی در کنارم بوده‌ که به‌ عنوان دوست و راهنما و برادرم با من همراه بوده‌اند.

سید محمود رضوی تهیه‌کننده این فیلم نیز اظهار کرد: باید به مسؤولان و فرماندار و شهردار این شهر تبریک گفت چراکه کمتر شهری در کشور با وجود نیاز و داشتن پتانسیل همت و پیگیری لازم برای رشد و داشتن سینما را داشته‌اند.

وی افزود: مردم هم یک‌طرف ماجرا هستند که از آن‌ها می‌خواهم آن‌ها هم با همراهی خود کمک کنند که این سینما پایدار بماند.

این تهیه‌کننده در ادامه گفت: اینکه در کارنامه من توفیق ساخت زندگی این شهید باشد باعث خوشحالی من بود و سال‌ها پیش سریالی را با همین مضمون یعنی زندگی شهید شریف واقعی شروع کردیم که متأسفانه به دلایلی پخش نشد و در همان اثنا گفته شد که فیلم‌نامه‌ای نیز برای سینما در همان راستا وجود دارد و بعدها که آقای شعیبی پیشنهاد ساخت فیلمی در خصوص زمان معاصر را داد از این فیلم‌نامه استفاده شد.

انتهای پیام/ فارس