رئیس سازمان غذا و دارو با انتقاد از تبلیغاتی که در رسانههای مختلف درباره مصرف غذاهای شور و شیرین انجام میشود، گفت: اصلاح این ذائقهها کار ساده ای نیست و کاری نیست که با تصمیم و اقدام یک شبه، یک روزه یا حتی یک ساله امکان پذیر باشد.
به گزارش حرف شما، دکتر رسول دیناروند – معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: طی سالهای طولانی گذشته، ذائقه مردم به سمت مواد غذایی چرب و طعمهای شور و شیرین هدایت شده است و تغییر این ذائقه نیاز به زمان طولانی دارد و در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.
رئیس سازمان غذا و دارو در این مورد تاکید کرد: اصلاح این ذائقهها کار ساده ای نیست و کاری نیست که با تصمیم و اقدام یک شبه، یک روزه یا حتی یک ساله امکان پذیر باشد؛ بنابراین برنامه ما در وزارت بهداشت این است که به تدریج و کم کم ذائقه مردم را به سمت مواد کم ضررتر و موادی که شکر، چربی و نمک کمتری داشته باشد، هدایت کنیم.
دیناروند در پایان خاطرنشان کرد: در این مسیر برای اصلاح تدریجی ذایقه مردم، میزان نمک مجاز در نانها و تولیدات صنایع غذایی و همین طور میزان حد مجاز شکر را در نوشیدنیهای صنعتی و آبمیوهها به تدریج کاهش یافته و برای اولین بار برای میزان مجاز شکر در نوشابهها و نمک در نانها سقف تعیین شده که این روند تدریجی تا رسیدن به حد مطلوب ادامه خواهد داشت.
Wednesday, 7 June , 2023